Voordelen partyboot huren

Als u besluit een partyboot te huren bij Party-cruises, dan kunt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Onze schepen hebben een mooie uitstraling, bieden volop ruimte en zijn ook toegankelijk voor mindervaliden. In overleg met u, maken wij een passend programma voor elk budget. Bovendien zorgen wij er graag voor dat u een heerlijke tijd hebt. Een partyboot huren bij Partycruises Princehof staat garant voor een succesvolle dag. Neem contact met ons op voor een scherp aanbod!

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze om van uw vaartocht een onvergetelijke gebeurtenis te maken.
Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring die blijft hangen.

U kunt natuurlijk kiezen uit 1 van onze all-in cruises, maar ook voor uw vaarprogramma op maat bent u van harte welkom. In een persoonlijk gesprek aan boord maken we samen met u een programma wat aansluit op uw wensen. 
Tijdens de vaart serveert onze scheepskok naar wens, u een brede culinaire selectie, varierend van een broodbuffet of koffietafel, tot een koud/warmbuffet met geweldig dessertbuffet.

Gelegenheden waar Party-cruises zich uitstekend voor leent:


Bruiloft - familiereunie - jubileum - verjaardag - personeelsfeest - product of bedrijfspresentatie - introductie of relatiedag - kerkgenootschappen.

Heeft u andere wensen?
Wij denken graag met u mee.
Voor elk budget maken wij een passend programma. 

Uw kapiteins en gastheren zijn: 
Fred Wolthuis en Rob Lenten.

Uw gastvrouwen zijn:  
Jannie Lenten en Sophia Wolthuis

 

Partyboot huren.

Entertainment aan boord...